¨

Togene kører igen normalt efter kaotisk morgen

Foto: TV ØST

OPDATERET: Efter en personpåkørsel i de tidlige morgentimer holdt mange tog stille i to timer, men nu er togtrafikken igen normal.

Togtrafikken mellem Høje Taastrup og Roskilde blev tidligt fredag morgen afbrudt efter en personpåkørsel ved Hedehusene, men nu kører togene igen, oplyser DSB.

Togstoppet omfattede også trafikken på hovedlinjen mellem København og Jylland-Fyn og påvirkede dermed mange morgenpendlere.

DSB's pressecenter oplyser klokken 11.10, at alle spor igen er åbne og at der ikke er forsinkelser længere. Derfor får ulykken ikke betydning for weekend- og ferietrafikken.

- Vores kunder, der starter deres efterårsferie i løbet af fredag eftermiddag, bliver ikke generet af forsinkelser som følge af ulykken, siger kommunikationsmedarbejder hos DSB Tony Bispeskov.

Han understreger dog, at der på alle dage kan forekomme forsinkelser af andre årsager og opfordrer derfor alle kunder til at orientere sig på dsb.dk og rejseplanen.dk.

Personpåkørslen, som fredag morgen resulterede i det omfattende togstop, kostede den påkørte livet.

- En person sprang klokken 04.37 ud foran et regionaltog og blev dræbt, fortæller vagtchef Kim Svenningsen fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App