Tip til weekenden: Musikalske stjerner og gode historier

Guiden giver her et bud på fem fine musikoplevelser i weekenden. Og der er stjernestøv nok til både børn og voksne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

 

 

Koncert med Pernille Højmark og Band 

Pernille Højmark med Band på scenen i Skælskør
Pernille Højmark med Band på scenen i Skælskør

Efter 27 år med Sweethearts er Pernille Højmark gået solo. Fredag aften kan hun sammen med sit fire-mands orkester opleves live i Kosmorama i Skælskør. Her vil Pernille Højmark byde på en række egne fortolkninger af blandt andre Sebastian, Medina, Gasolin og Leonard Cohen. Ud over sanger, kan Pernille Højmark skrive en lang og succesfuld karriere som skuespiller og forfatter på sit cv. Koncerten begynder klokken 20.30

Læs mere her
 

Søs Fenger gæster Spillestedet Vershuset 

Søs Fenger koncert i Næstved
Søs Fenger koncert i Næstved

Søs Fenger fik sit gennembrud i 1984 i gruppen News. Siden 1989 har hun virket som solist, og har i dag 12 solo albums bag sig. På lørdag står hun på scenen på Spillestedet Vershuset i Næstved. Med sig har hun en række rutinerede musikere. Koncerten er en rejse gennem Søs Fengers karriere med fortællinger fra et begivenhedsrigt liv, og med de virkelige historier bag de mange sange. Søs Fenger og band går på scenen klokken 20.30.

Læs mere her
 

Jazzmin Swing Band featuring Jesper Thilo & Henrik Bolberg 

Jazzmin Swing Band i Korsør
Jazzmin Swing Band i Korsør

Det er garvede musikere, der står på scenen på Storebælt Feriecenter i Korsør på lørdag. Jesper Thilo og Henrik Bolberg er i front, når Jazzmin Swing Band giver forårskoncert. De har begge en lang karriere bag sig på den nationale og internationale jazzscene. Der spilles både dansevenlig swingmusik og stille ballader. Det er muligt at spise inden koncerten. Der er buffet fra klokken 18.00 og koncerten begynder klokken 20.00.

Læs mere her
 

Familiekoncert med Dissing & Las: Min Mormors Gebis 

Dissing & Las: Min Mormors Gebis
Dissing & Las: Min Mormors Gebis

Søndag eftermiddag er der koncert med Dissing & Las på Badeanstalten i Slagelse. Koncerten er en musikalsk fortolkning af Jakob Martin Strids folkekære børnebog ”Min Mormors Gebis”. Den musikalske trio har med deres seneste album lagt musik til forfatterens anarkistiske tekster. De kalder selv resultatet for et børnealbum med lidt horn i panden. Musikken spænder fra folk og rock til rendyrket pop. Dissing & Las går på scenen klokken 14.00.

Læs mere her
 

MGP koncert i Hvidebækhallen 

MGP 2017 koncert i Hvidebækhallen
MGP 2017 koncert i Hvidebækhallen

Og der er mere musik for børn på søndag. I Hvidebækhallen er der nemlig fest søndag eftermiddag. Arrangementet begynder med børnediskotek. Herefter kommer de ti deltagere fra MGP 2017 og giver koncert. Der kan købes alkoholfrie drikkevarer, slik og snacks. Arrangementet begynder klokken 13.00 og slutter klokken 16.00.

Læs mere her
 

Find flere arrangementer i nærheden af dig på Guiden