Tinas kamp på stroppeturen

Den 43-årige mor fra Svinninge får sit livs udfordring i denne uges Lev Livet. Tina Testrup, der vejer over 120 kg, skal gå 20 km med 20 kg på ryggen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

20 kilometers gåtur med 20 kilo på ryggen vil være en stor udfordring for rigtigt mange af os, også for dem, der er i form og ikke vejer for meget. Men for Lev Livet-deltager Tina Testrup bliver ugens udfordring i programmet ekstra sej. Tina, der vejer over 120 kg og dermed er en af de mest overvægtige deltagere på holdet, kommer i den grad på prøve, da Birgitte Nymann og vært Katja Kafling sender deltagerne ud på den lange rute.

Jeg kan ikke mærke min krop

- Jeg skal klare det, er den klare melding fra Tina, der dog allerede efter få kilometer kommer i vanskeligheder.
- Jeg kan ikke mærke min krop nogen steder, jeg går bare, siger hun, der tydeligvis har store smerter og må have hjælp fra træner Birgitte

Det handler om at blive ved – også på kuren

Men hvis man tror, at det får Birgitte til at synes mindre om Tina, så tager man fejl:
- Jeg synes hun er pissesej, hvis jeg må sige det på jysk. Jeg har hørt på hende have smerter i tre timer, og hun bliver bare ved, siger træneren og uddyber, at det netop er, når man overvinder det, man troede, man ikke kunne, at man lærer noget. Det samme gælder kuren, hvor mange også tror, at de ikke kan, men bare skal holde fast.