Tid til selvforkælelse

Lev Livet-kuren har været igang 8 uger, og det har været en sej omgang. Det er tid til belønning, og det får deltagerne på klinikken Massagetid på Frederiksberg

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der lyde dybe suk fra Lev Livet-deltagerne, som kun iført håndklæder har lagt sig til rette på hver deres briks og får kærlig behandling af professionelle massører.
I løbet af de seneste uger har de seks deltagere udsat deres kroppe for lidt af hvert og sagt nej til en hel del fristelser. Så nu er der brug for at give kroppen noget lækkert, så den ikke giver op og lokker hjernen til at falde i. Derfor har Birgitte Nymann denne uge sendt deltagerne til selvforkælelse på wellness-klinikken Massagetid i Frederiksberg Svømmehal, hvor fire massører står klar til at nubre deres ømme muskler:
- Det er altid en god idé at huske at forkæle os selv for at holde motivationen. Mange af os gør det med mad. Men det kan man også gøre med f.eks. massage, siger Birgitte Nymann.

Massage er særligt godt for overvægtige
Massage løsner op hos os alle, men særligt overvægtige kan have gavn af en tur på briksen. Det skyldes, at personer som lever sundt, spiser grøntsager og motionerer, hjælper kroppen på vej til at udskille affaldsstoffer, mens personer der har levet usundt i en længere periode vil have flere affaldsstoffer i kroppen: 
- Massagen giver en højere blodcirkulation og løsner op for de spændinger, som hjælper kroppen til at udskille affaldsstoffer. Når man er overvægtig er kroppen særligt belastet, og man vil derfor opnå særlig stor effekt af massage, siger massør Claus Gerving, der står i spidsen for de professionelle behandlere hos Massagetid. 
De seneste ugers strabadser har givet deltagerne ømme led. Men efter dagens tur på briksen, var der igen mod på at fortsætte det høje aktivitetsniveau.
Se hele programmet på TV2 Øst tirsdag klokken 19.45. Her fortæller deltagerne åbenhjertigt om, hvordan de tidligere har haft det med at blive rørt, og om hvordan man kan føle sig usexet, når man er overvægtig.