Tag på de skrå brædder: Tip til weekenden

Kalenderen Guiden har fundet tip til teater, show og musik for både børn og voksne i den kommende weekend. Og vi begynder allerede fredag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pladderballe øl-smagning i Holbæk

Pladderballe øl-smagning i Holbæk
Pladderballe øl-smagning i Holbæk Foto: Pladderballebryghus

Det bliver ikke en helt almindelig fredag aften i Kulturbiografen Frysehuset. Brygmester John Serritzlev causerer om øl og Pladderballe Bryghus, og skænker øl til smagning. Showdelen serveres af Søren Rislund, Øyvind Ougaard og Kalle Mathiesen.

Læs mere her

 

Moussa Diallo Trio på Stars i Vordingborg

Muossa Diallo Trio på Stars
Muossa Diallo Trio på Stars Foto: Moussa Diallo Trio

Det er mest for børn når Moussa Diallo, sammen med sine to musikere Salius Dibba og Dawda Jobarteh, går på scenen lørdag formiddag. Moussa Diallo genskaber den magi, han oplevede, da han som barn fik fortalt historier, af sin bedstemor under Malis stjernehimmel. En koncert med afrikanske rytmer og poesi. 

Læs mere her

 

24 timer pakket med kultur i Nykøbing Sjælland 

24 timer pakket med kultur i Nykøbing Sjælland
24 timer pakket med kultur i Nykøbing Sjælland Foto: 24 timer pakket med kultur i Nykøbing Sjælland

Det er Odsherred Teater, der står bag weekendens kulturpakke. Et døgn med jazz, kunst, teater og kulinariske lækkerbiskner. Arrangementerne foregår i Pakhuset og på Odsherred Teater, og det hele begynder lørdag kl. 12.

Læs mere her

 

Fandens Oldemor i Ny Ridehus 

Fandens Oldemor i Ny Ridehus
Fandens Oldemor i Ny Ridehus Foto: Off Off Production

En morsom og hudløst ærlig cabaret-koncert med Ina-Miriam Rosenbaum og tre jazzmusikere. Sammen vender de bunden i vejret på PH og hans mor, forfatter Agnes Henningsen. Hvem var Poul Henningsen? Hvem formede hans livssyn? Og hvem inspirerede ham til at blive den samfundsrevser, vi stadig husker? Fandens Oldemor på søndag kl. 17 i Næstved.

Læs mere her

 

Sebastians Skøre Safarishow 

Sebastians Skøre Safarishow
Sebastians Skøre Safarishow Foto: Bookinghuset

Sebastian Klein underholder og styrer begivenhederne i det skøre safarishow for børn, på Holbergskolen i Dianalund på søndag. Gøgl, komik og zoologi forenes i en munter og musikalsk ramme. Sebastian leverer sine skøre påfund sammen med musikerne Niklas Schneiderman og Aleksander Thastum. Vær forberedt på enormt og vildt farlige dyr undervejs.

Læs mere her

Find flere arrangementer og tilføj dine egne på Guiden