Tab kilo med Lev Livet Kuren

I efteråret er det ikke kun de seks Lev Livet-deltagere, der kan slanke sig. Dem, hjemme i stuerne, kan også smide kilo ved at følge Lev Livet Kuren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når efterårets seks Lev Livet-deltagere om lidt sættes i gang med en livsstilsændring, så kan de få stort følgeskab. For i denne sæson er det ikke kun deltagerne, der kan smide kilo. Det kan seerne også.

Fra program 3, dvs. d. 10. september, kommer deltagerne såvel som seerne på Lev Livet Kuren. En kur, som ifølge træner Birgitte Nymann, er yderst effektiv.

- Kuren kan betyde et vægttab på mellem 1-1 1/2 kg om ugen. Og nogen vil tabe sig endnu mere. Det er selvfølgelig meget afhængigt af, hvad du vejer i udgangspunktet. Vejer man kun tre kilo for meget, så taber man sig nok ikke helt så hurtigt, forklarer Birgitte Nymann.

Garanteret vægttab
Alle kan være med. Alt, det kræver, er, at man melder sig gratis ind i Klub Livet. Så får man selvsamme dessiner som deltagerne.

- Jeg kan garantere et vægttab. Men selvfølgelig kun hvis man følger programmet. Man kan ikke nøjes med at læse materialet igennem og tro, man så taber sig. Der skal handling til, understeger Birgitte Nymann.

Meld dig gratis ind i Klub Lev Livet her. Udover kuren får du også rabat på blandt andet motionstilbud og udstyr.