Ta' med P4-vært på cykeltur

Nu suser P4-vært Morten Dam-Sørensen af sted på sin cykel og ud i regionen. Han forbrænder blandt andet kalorier i Kommunekampen, og du kan være med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I disse dage kan du møde en cyklende radiovært, Morten Dam-Sørensen, rundt om i regionen. Morten har som mission at cykle gennem alle regionens kommuner frem til kommunalvalget d. 19. november. Der skal snakkes valg - og så skal der selvfølgelig trackes masser af kalorier i Kommunekampen. Og her har han brug for hjælp! 

- Jeg kører fra kommune til kommune – minimum 100 km om dagen. Hver dag kører jeg 3 etaper, og alle er altid velkomne til at cykle med mig, så vi kan få forbrændt masser af kalorier i Kommunekampen, opfordrer P4 Sjælland-radioværten.

Følg Morten

Og der bliver ikke snydt hjørner undervejs. Morten kører turen i et langt sejt træk. Det betyder, at han overnatter på forskellige lokaliteter i regionen. Turen startede søndag i Holbæk .

Mortens cykelfærd kan følges både på TV2 ØSTs og P4 Sjællands hjemmeside. Du kan se, hvor langt han er nået, og hvor han skal han. Så fat cyklen, mød Morten og forbrænd samtidig masser af kalorier for din kommune i Kommunekampen.

 

Ta' med P4-vært på cykeltur
Du kan følge Morten Dam-Sørensens blog her:

Du kan se Mortens rute på Endomondo:

.