Svoger blev redningsmand efter knivoverfald (Video)

En 37-årig mand blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet. Manden er sigtet for drabsforsøg, efter at han i går stak en kniv i halsen på sin kone.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er stadig tydelige spor af blod på vejen i Tureby ved Køge. I går var byen vidne til et voldsomt knivstikkeri, hvor en 37-årig kvinde flere gange blev stukket med en kniv.

Kvinden befandt sig hos sin søster, fordi hun frygtede sin mands temperament. Men da manden i går skulle aflevere parrets fireårige datter, havde han medbragt en urtekniv. Manden overfaldt konen bagfra, og stak hende altså flere gange i halsen.

TV2 ØST har interviewet kvindens søster og svoger. Se video herunder:
[video:flv:090421_tureby.flv]

Kort tid efter hører kvindens søster og svoger et skrig, og da de kommer ud, er det et chokerende syn de møder.

- Min søster står og holder sig på halsen, og blodet står ud til alle sider. Alt er fyldt med blod. Vi andre bliver smurt ind i blod, siger søsteren til knivofferet Jeanne Crillesen.

Manden blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Roskilde. Han forklarede, at han var jaloux, fordi konen var flyttet. Da han kører ud til konen for at aflevere deres datter, han har også planlagt at skade hende, fordi hun ikke skulle få en anden mand. Han nægter dog, at han havde planlagt at dræbe konen.

Den 37-årige kvindes svoger tager med det samme fat om hendes hals for at stoppe blødningen. Falck-redderne, der ankom til stedet, mener, at det var Willy Crillesen, der reddede hende.

- De siger, at den førstehjælp jeg havde ydet, sådan set havde reddet hendes liv, for ellers var hun bare forblødt udover vejen. Så det har faktisk reddet hendes liv, at jeg var hurtig på aftrækkeren, siger svogeren til kvinden Willy Crillesen.

Gerningsmanden kørte direkte til politiet i Roskilde for at melde sig selv. I retten forklarede han, at han havde pakket en taske med tøj, fordi han godt vidste, at han skulle i fængsel efter overfaldet. På vej ind til politiet var han kørt forbi sit hjem for at set det en sidste gang.

Den sigtede er varetægtsfængslet i Roskilde indtil den 14. maj.