Sundhedsambassadører knokler videre

Kommunekampen kører på tredje uge. Og kommuneholdenes sundhedsambassadører er allerede i fuldt vigør for at få flere af deres medborgere gjort aktive.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mandag aften fik TV2 ØSTs sundhedsredaktion Lev Livet fornemt besøg. Et repræsentativt udvalg af efterårets sundhedsambassadører i Kommunekampen havde nemlig taget turen til opstartsmøde i Vordingborg. Lige som i forårets kommunekamp, hviler det også i efteråret primært på de ihærdige frivillige at få sundhedsbudskabet ud i regionen og få aktiveret borgerne.

Gensynsglæde
Én ambassadør kender i særlig grad betydningen af en hjælpende hånd til et sundere liv. I 2012 deltog Næstved Nighthawks Mette Hansen i Lev Livet. Siden da har hun smidt hele 20 kilo. Nu er hun sundhedsambassadør og klar til at hjælpe andre.

- Det var en oplevelse at være med i Lev Livet, og ja, de gode vaner hænger ved. Jeg er glad for at være ambassadør. Og i denne sæson går vi benhårdt efter at føre Næstved til tops, siger Mette Hansen, som efter de første 14 dage ligger på førstepladsen med Næstved Nighthawks. 

Også Lev Livet-vært Katja Kafling var begejstret for gensynet.

- Mette var en af de første deltagere i Lev Livet. Det har været fantastisk at følge hende og se, at hun fortsatte arbejdet med det sunde liv, efter vi slukkede for kameraerne. For det er jo dét, det hele handler om: Virkeligheden og ikke bare den halve times tv, vi kan fremvise hver uge, understeger værten.

Har du lyst til at blive sundhedsambassadør, så er det ikke for sent. Skriv til levlivet@tv2east.dk og hør mere. 

Klik her, hvis du ønsker at tilmelde dig Kommunekampen.