¨

Straksdom til indbrudstyve

Foto: TV ØST

En 21-årig og en 22-årig mand fra Litauen blev i retten i Næstved i dag idømt henholdsvis fire og syv måneders fængsel samt udvisning med indrejseforbud i seks år. De to mænd blev mandag aften anholdt efter et indbrud.

De to mænd blev mandag klokken 21.31 anholdt af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter et indbrud omkring Primulavej og Tulipanvej i Næstved. Et vidne havde set de to gerningsmænd og tilkaldte politiet. Da betjentene kom til området, vurderede politiet, at det kunne være de to personer, der var tale om.

De to mænd blev anholdt og sigtet for indbruddet og forsøg på et andet indbrud. Da betjentene visiterede de to mænd, blev der fundet tyvekoster fra indbruddet.

Under grundlovsforhøret erkendte de to litauere sig sigtelserne og blev derfor idømt en straksdom på henholdsvis fire og syv måneders fængsel samt udvisning med indrejseforbud i seks år. Begge mænd blev varetægtsfængslet efter dommen, indtil de bliver udvist.

Under afhøringen i retten tirsdag kom det frem, at de begge tidligere på året i henholdsvis Århus og Viborg havde fået domme for berigelseskriminalitet. Også dengang blev de udvist fra Danmark.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App