Stort tillykke til Stine

Familien Hansen har været til "Store Skydedag" i Musse. En af skytterne, Stine Mortensen, kvalificerede sig til et stævne i England.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det har rigtigt været en weekend i skydningens tegn. Lørdag den 6/6 var der landsdækkende Store Skydedag. Det vil sige, at der 9 udvalgte steder i landet blev afholdt Riffelstævner. Katrine og Simone skød hæderligt og Katrine sikrede sig en 1. plads i hovedskydningen og en samlet 3. plads i sin række. Simone var ikke helt tilfreds med sin anden skydning - men sådan går det nogle gange.

Hele dagen blev brugt i Musse, hvor stævnet fandt sted. Det viste sig at flere af dem der havde sagt ja til at hjælpe stævneledelsen pludselig havde fået andre ærinder, så da de ikke skulle skyde alligevel sprang Hanne og Bjørg til og hjalp med at registrere resultaterne (se billede herunder)

Der var sideløbende en landsdækkende konkurrence for ungskytter, hvor 54 deltog i kamp om 6 pladser til et stævne i England i august.

Stine Mortensen (Bjørgs datter) var så dygtig at hun kom med. Samtidigt betyder det også deltagelse i en landskamp under Landsstævnet, så det var bare super flot af hende - ET STORT TILLYKKE til Stine (se billede).

Søndag skulle Hanne og Bjarne til barnedåb i Næstved, hvor lille Selma blev døbt i Rønnebæk kirke. Så vi måtte have fat i mormor og morfar, så Katrine og Simone kunne deltage i et Stævne på Vestfalster. Her gik det endnu bedre end lørdag, og de var begge meget tilfredse.

I weekenden er der DM i Terræn, men det er kun Bjarne der skal deltage fra fam. Hansen, så resten af familien bliver derhjemme og holder fødselsdag for Katrine, der bliver 13 år den 15/6.

Der er ikke flere stævner inden landstævnet for pigerne, så de sidste uger skal bruges på træning - og så skal vi også lige se om vi kan få tid til en prøve-opsætning af forteltet til campingvognen