¨

Stort sneoprydningsarbjede

Foto: TV ØST

Har du fået nok af sne, så er der godt nyt fra vejrguderne. Det værste snevejr og fygninger er nu overstået. I dag begyndte det store sneoprydningsarbejde.

Julesneen har lagt sig,  men alt  er langt fra normalt. Falck har hele dagen igennem haft travlt med at hjælpe bilister, der var kørt i grøften eller ikke kunne starte.

- Det er koldt, og det er glat. Selvom folk kører pænt, så skal der ikke ret meget til før de kører af vejen, siger Svend Aage Danielsen fra Falck.

Inden nytår skal Falck nå 200 opgaver, og de har derfor kaldt ekstra mandskab ind.

I Næstved Kommune har julesneen også skabt problemer på vejene. 60 sneplove og 12 gummigedder kom i dag på overarbejde.

- Der er rigtig meget sne i det her område. Vi bliver nødt til at skubbe det væk, så bilerne kan køre her. Så vi har rigeligt at lave, så vi kan sagtens få tiden til at gå, siger Danny Jensen fra Næstved Vejvæsen.

I nat vil sneen fra Næstved by blive fjernet og kørt væk i store lastvogne.

På Østmøn har snevejr og fygninger også skabt problemer på vejene. Her har flere været sneet inde siden lille juleaften. Men i dag kom sneploven beboerne til undsætning.

- Vejene har været fuldstændig lukket fra den 23. december og frem til nu, så vi har íkke kunne komme nogle steder. Det er dejligt, at sneploven nu her. Vi mangler efterhånden madvarer, siger Rolf Fribæk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App