¨

Storstilet bandeaktion i Nordsjælland

Foto: TV2 ØST

Politiet gik mandag morgen til kamp mod bandemiljøet. Det var dog et beskedent udbytte, der kom ud af de i alt 43 ransagninger

Få anholdelser, en skarpladt pistol, lidt hash og nogle penge. Det blev udbyttet efter 43 banderansagninger mandag morgen. Politiet slog til omkring klokken fem på adresser i København, Nordsjælland og på den københavnske Vestegn. Det skriver Ritzaus Bureau.

Det var efter alt at dømme det helt store skyts, som ordensmagten havde kørt i stilling. Aktionen skete i et samarbejde mellem tre politikredse, det regionale bandecenter Task Force Øst og Rigspolitiets specialister i Nationalt Efterforskningscenter, også kaldet NEC.

Trods den ihærdige indsats kom der altså kun et beskedent udbytte ud af aktionen. Seks personer blev anholdt. Desuden beslaglagde politiet en enkelt skarpladt pistol, cirka et kilo hash og 200.000 kroner i kontanter.

Aktionen mod bandemiljøet kommer i kølvandet på to skudepisoder med dødlig udgang i København i de seneste dage. Begge hændelser havde muligvis relation til bandekriminaliteten i Københavnsområdet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App