¨

Større undersøgelse i gang ved findested i drabssag: Politi og forsvar har slået lejr

Politi, forsvar og Beredskabsstyrelsen har indledt de ekstra undersøgelser af den sø, hvor Emilie Meng blev fundet dræbt i december 2016. Foto: Thomas Nielsen - TV ØST

Folk fra Beredskabsstyrelsen, forsvaret og politiet er mandag tilstede ved søen ved Borup, hvor Emilie Meng blev fundet dræbt i 2016.

De ekstra undersøgelser af den sø, hvor Emilie Meng blev fundet dræbt i december 2016 er i gang.

Mandag er personer fra Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og politiet tilstede ved søen ved Regnemarks Bakke ved Borup, hvor de arbejder med at finkæmme søen.

Der er personer fra politiet, forsvaret og Beredskabsstyrelsen tilstede og en del biler her

Signe Alvang, reporter på stedet

Det fortæller TV ØST's reporter, der er på stedet.

- Der er afspærret et stort område, og man kan se, de gennemsøger søen med metaldetektorer, fortæller TV ØST's reporter Signe Alvang.

Der er en del personer tilstede, ligesom der er mange biler og vogne fra flere forskellige myndigheder.

- Der er personer fra politiet, forsvaret og Beredskabsstyrelsen tilstede og en del biler her. Der er sat en vogn op, hvor man kan opholde sig og gå indenfor og spise, og der er også sat toilet op, så det ser ud til, de har slået lejr, og at de skal være her i nogle dage, fortæller reporter Signe Alvang.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet er tilstede ved søen ved Regnemarks Bakke, hvor de finkæmmer området i samarbejde med Beredskabsstyrelsen og forsvaret.  Foto: Thomas Nielsen - TV ØST

Søen næsten tørret ud

Det er sparsomt med oplysninger, politiet ønsker at dele med offentligheden i sagen.

I pressemeddelelsen, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sendte ud tidligere mandag, fremgik det, at det er den ekstraordinære varme sommer, der har givet politiet mulighed for at undersøge søen nærmere, fordi søen delvist er udtørret.

Det bekræfter vores reporter på stedet.

- Man kan se, der er væsentlig mindre vand i søen, end der plejer at være, fortæller Signe Alvang.

Men politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ønsker ikke at komme ind på, hvad man forventer at finde i søen ved Regnemarks Bakke, som man ikke fandt i første omgang.

- Det kan vi i sagens natur ikke komme nærmere ind på, siger Kim Kliver til TV ØST.

17-årige Emilie Meng blev sidst set en tidlig morgen i juli i 2016, da hun tog afsked med sine veninder på Korsør Station efter en bytur i Slagelse.

Først et halvt år senere blev liget af teenageren juleaftensdag fundet i søen ved Regnemarks Bakke nær Borup på Midtsjælland.

Læs også Politiet undersøger sø i Emilie Meng-sag

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App