Stormen river tagsten af bygninger

Bygninger mister lige nu tagsten på grund af stormen. Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi advarer mod at færdes udendørs, og alarmcentralen er overbelastet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stormen er mandag eftermiddag over os, og det har indtil videre revet adkillige tagsten af adskillige bygninger og budt på knækkede træer.

TV2ØST har indtil videre modtaget meldinger om tagsten, der falder ned fra bygninger i Slagelse, og i Haslev er Faxe Brand og Redning i fuld gang med at sikre taget på skolen, fordi der også her falder tagsten ned.

I Vordingborg river blæsevejret også. Ved stationen hænger en lysregulering og dingler i en ledning.

Politiet advarer mod at gå udenfor

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi advarer mod at færdes udendørs på grund af vejret. Advarslen gælder i hele politikredsen.

Politiets alarmcentraler 1-1-2 er hårdt belastede på grund af stormen, og der er i øjeblikket lange ventetider. Kontakt derfor kun politi og alarmcentral i akutte tilfælde. Ved andre hastende og nødvendige tilfælde anbefales at benytte 1-1-4 til kontakt til politiet.

Vi vil meget gerne høre fra jer derude og se billeder fra vejrsituationen hos jer. Send gerne billeder på redaktion@tv2east.dk eller videoer på http://upload.tv2east.dk.