Storke spottet flere steder i weekenden

MIN HVERDAG: Flere steder i regionen er storke blevet set. Det har fået flere seere til at indsendt video og billeder af storkene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere steder i regionen er storke blevet spottet af jer seere. - Stor, flot stork set mellem Væggerløse og Marielyst på Falster lørdag. Storken tiltrak sig stor opmærksomhed fra forbipasserende i deres biler, og den virkede meget rolig og fandt sig i nysgerrige blikke fra de, som valgte at stoppe op og tage billeder af den, skriver Anna Gandrup fra Nysted, der har indsendt videoen overfor.

150907simon01.jpg
Foto: Simon Larsen

Simon Larsen, Slagelse

Simon Larsen fra Slagelse kom fredag hjem fra arbejde, da han så 11 fine storke ude på marken ved Rosted i Slagelse.

- Sjovt at tænke på, at vi venter en lille pige til oktober, skriver Simon Larsen.

 

150907emily01.jpg
Foto: Emily Birkelund

Foto: Emily Birkelund, Tureby

11 flotte storke var på besøg i Danmark hos landmand Lars Larsen i Kæderup ved Tureby. Billedet er taget lørdag klokken 16.50.

 

150907steffen01.jpg
Foto: Steffen Hansen

Foto: Steffen Hansen

- Efter en dejlig fiskemiddag på Klintholm Havn, var vi ved 20-tiden på vej tilbage til Hjertebjerg. I Borre måtte vi nødvendigvis stoppe bilen og på trods af manglende dagslys, prøve forevige situationen, da vi mødte disse tre gæster der havde taget ophold for natten på en tagryg, skriver Steffen Hansen, Møn.

 

150907torben01.jpg
Foto: Torben Keldt

Foto: Torben Keldt

Lørdag eftermiddag, hvor jeg kørte på marken, kom der pludselig et storkepar på besøg i cirka 10 minutter, skriver Torben Keldt fra Strøby til TV ØST.