¨

Stor travlhed hos politiet nytårsnat: 15 anholdt

Politi og brandfolk havde en travl nytårsnat. Her i Slagelse, hvor brandvæsenet slukkede en brand i en container.

Rigtig mange mennesker på gaden, og generelt en god stemning. Sådan lyder meldingen fra politiet efter en nytårsnat, hvor der var rygende travlt.

Folk gav den gas til nytåret – og det gav travlhed hos de to politikredse, der dækker vores område.

Sådan lyder meldingen samstemmende fra de to politikredse, der dækker vores område.

Alene hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var der i løbet af natten hele 14 anholdte.

- Vi har haft rigtig travlt i nat. De anholdte er mest sat i forbindelse med voldssager og farlig omgang med fyrværkeri, siger vagtchef Kent Edvardsen til TV ØST.

Voldssagerne går lige fra en mand, der spyttede til politiet i Slagelse til en voldssag, hvor to personer overfaldt et tilsyneladende tilfældigt offer i Næstved.

Få sager i belastede områder

I Slagelse og i Korsør gennemførte politiet en særlig indsats i de belastede områder, og denne indsats er ifølge vagtchefen overordnet forløbet godt.

Der er dog meldinger om nogle påsatte brande i affaldscontainere og om en enkelt bil, der blev sat i brand. En person er anholdt i Slagelse efter nattens indsats i de belastede boligområder.

- Generelt har der været rigtig mange mennesker på gaden, der har festet for alvor - og det giver jo os travlhed, siger Kent Edvardsen.

Roligt mod nord

Også hos Midt- og Vestsjællands Politi melder man om en nat, hvor der har været meget at bestille.

- Vi har haft susende travlt, men der har heldigvis ikke været meget alvorlige sager. Vi har en enkelt anholdt i en mindre voldssag, så vi er sluppet nådigt gennem natten, siger vagtchef Thomas Jørgensen til TV ØST.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App