Stor politiaktion mod Black Cobra

Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi har anholdt flere bandemedlemmer i en koordineret aktion, hvor cirka 30 adresser ved Næstved blev endevendt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er travlt i Retten i Næstved, hvor et stort antal bandemedlemer fra Black Cobra stilles for en dommer efter en koordineret politiaktion mod banden i Næstved-området i dag.

Præcist hvor mange anholdte der er, vil politikommissær Bent Ludvigsen ikke oplyse, før dagens grundlovsforhør er ovre.

- Men vi har ransaget cirka 30 adresser i dag, og jeg kan tilføje, at vi fandt, hvad vi kom efter, siger Bent Ludvigsen uden at uddybe, om det er narko eller våben, der har været målet for aktionen.

- Vi har efterforsket mod Black Cobra i længere tid i forbindelse med det store fokus, der generelt er på bandekriminalitet for tiden, siger Bent Ludvigsen med henvisning til konflikten mellem bander og rockere i København, som Black Cobra ellers ikke er sat direkte i forbindelse med.

De første anholdte fra dagens aktion blev stillet for en dommer kl. 10, hvor politiets jurister fik opfyldt sit krav om, at grundlovsforhørene foregik for såkaldt dobbeltlukkede døre, hvilket vil sige, at ingen detaljer kommer ud. Striben af grundlovsforhør forventes først afsluttet ved 18-tiden, oplyser Bent Ludvigsen.