¨

Stem ikke på Hanne

Sjællænderne skal glemme alt om at stemme på kandidaten Hanne Svendsen, når de i morgen skal sætte deres kryds til regionsrådsvalget.

Hanne Svendsen, der ellers står som kandidat på den Nationale Liste, hævder, at hun optræder på listen ved en fejl - og at partistifter Halstein Bjørnback har misbrugt hendes underskrift, da hun tilfældigt mødte ham i toget på en vestsjællandsk lokalbane. Det fortæller DR-Sjælland.

- Jeg skrev under på hans stiller-liste, da jeg har det princip at alle skal have en chance. Men jeg bestemt ikke skrevet mig på nogen kandidat-liste, pointerer Hanne Svendsen.

Alligevel optræder Hanne Svendsen som kandidat til både regionsvalget og kommunalvalget i Sorø på en liste, der ligger et godt stykke til højre for Dansk Folkeparti.

- Jeg er hverken racist eller nazist, så jeg er dybt ulykkelig over at stå på stemmesedlen. Jeg vil derfor opfordre folk til at ignorere mig ved valget, siger Hanne Svendsen, tidligere rengøringsassistent fra Ruds Vedby.

I følge partistifter Hallstein Bjørnback er der dog ingen fare for at Hanne Svendsen bliver valgt - da hun ikke står øverst på Danmarks Nationale Liste.

- Hun står ikke længere nr. 1. listen. Det gør jeg, så der er ingen fare for at hun bliver valgt, siger Hallstein Bjørnback, pensioneret operasanger fra Dianalund.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App