¨

Spritnyt folketingsmedlem trækker sig som kandidat

Foto: TV ØST

Til november kommer Linda Kristiansen endelig i Folketinget. Men allerede før hun når at bestige talerstolen på Christiansborg har hun besluttet at trække stikket.

En drøm, der går i opfyldelse

Det er en drøm, der går i opfyldelse, når Linda Kristiansen (RV) fra Jerslev til november indtræder i Folketinget som suppleant for at Zenia Stampe, der skal på barsel.

Men det er samtidig også temmelig besværligt, for det spritnye folketingsmedlem har netop startet egne virksomheder – og her kommer eventyret i Folketinget svært på tværs. Så meget, at Linda Kristiansen har besluttet at trække sig som folketingskandidat i Sjællands Storkreds.

Det oplyser P4 Sjælland.

- At ende som suppleant er den værst tænkelige situation - jeg er nødt til at starte forfra på firmaet, når arbejdet på Christiansborg slutter, siger hun til radiostationen.

Beslutningen betyder, at Linda Kristiansen ganske vist tager denne valgperiode som suppleant med – men at hun fra næste valgperiode lægger drømmen om at blive fuldtidspolitiker på hylden, for  i stedet at dedikere sig helt til sine egne firmaer.

Linda Christiansen lover dog, at hun  fortsætter det politiske arbejde i sin fritid - og hun lover også at stille op til regionrådsvalget næste år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App