Sponsorjagten i fuld gang

Der skal mange penge til, før klubhuset i Ruds Vedby kan blive så flot som klubben ønsker det. Nu fortsætter jagten på lokale sponsorer, der vil give et tilskud

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Af Nicklas Heine, Vallekilde Højskole

Det er tirsdag formiddag. Det er koldt og sportspladsen ved Ruds Vedby klubhus ligger med frost. Solen er dog delvist ved at få tag over frosten, og TV2 Øst-bilen holder klar. Journalist Bue Bukh Petersen og fotograf Dennis Becker er på banen igen.

Dagen starter med en kort briefing i klubhuset. Lokalet er delvist malet, de gamle lamper er fjernede og der er malerudstyr overalt. Til stede er Anders Lund, formand for fodboldafdelingen, Annemarie Nørr fra håndboldudvalget samt Bue og Dennis.

-    Der er nye penge i kassen. Det viser sig, at Ruds Vedbys lokale kørelærer har givet 4000 kr. til projektet,  lægger Anders ud med.

Og det stopper ikke her. Kørelærerens søster, som er frisør, har også givet en skærv på 4000 kr. Dette er dog langtfra det beløb, som dagen skal ende op med, for målet er, at nå 100.000 kr. til fitnessudstyr, inden dagen er omme.

Dennis stiller kameraet op i lokalet. Der skal laves optagelser til det kommende program om  "Kom ind i Kampen" og både Anders og Annemarie skal interviewes. Da der er under en uge tilbage, vil Bue gerne vide, hvor langt de er nået med projektet, og hvordan de har tænkt sig at nå målet.

-    Vi har sindssyg travlt. Mange giver en hånd med, men der skal bruges flere hænder,  fortæller Annemarie. Hun mener vi sagtens kan nå målet.

-    Vi satser på at nå det, jeg er født optimist. Vi skal bruge cool cash lige nu og her, fortæller Anders Lund.

Og med disse ord drager de fire personer ud på sponsorjagt.

-    Let's go hunting, udbryder Dennis med kameraet på skulderen.

Der er arrangeret møde med de to firmaer: DLG - Land og Fritid og Clean TECH i Ruds Vedby. Planen er, at Anders og Annemarie skal overtale dem til at give et bidrag til projektet. Så det gælder om at de har skruet op for talegaverne.

Første stop er DLG - Land og fritid. TV2 ØST bilen ruller ind på parkeringspladsen. Dennis opstiller kamera og Bue giver tegn til Anders og Annemarie om at køre ind. Alt skal med, selv køreturen til firmaet.

Efter en kort videosekvens med intro fra Bues side, går de fire ind i butikken. Der står fire af firmaets ansatte allerede klar. De har medbragt virksomhedens bamsemaskot Folmer.

Der hilses, og snakken går i gang mens kameraet kører.

Efter kort tid er aftalen er i hus. DLG - Land og fritid vil donere 20.000 kr. Stor succes.

Derefter går det videre for de fire. Der er møde med firmaet Clean TECH om mindre end en halv time.