Sparekassen Sjælland får historisk kæmpeoverskud

Sparekassen Sjælland-Fyn går ind i 2018 med et historisk overskud. Et lokalt fokus er hemmeligheden, mener topchefen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

273 millioner kroner.

Det er noget, de kan juble over i Sparekassen Sjælland-Fyns 49 filialer.

For det er det kæmpeoverskud, som årsregnskabet for 2017 ender ud med. 

Det kan forklares med en klar strategi i banken, mener topchefen Lars Petersson. 

- Jeg er både glad og stolt over dette resultat. Ikke mindst fordi det kommer som følge af, at Sparekassen Sjælland-Fyn arbejder med en meget målrettet strategi omkring vores forretningsmodel, hvor vi via udvidelsen af vores lokale filialnet opnår tæt kontakt til vores kunder. Vi bliver bedre og bedre til at vurdere de lokale forhold og behov – både hos vores private kunder og vores erhvervskunder, siger Lars Petersson i en pressemeddelelse.

Erhvervskunder og lokale fællesskaber i fokus

Det kommende år vil banken fokusere på en helt ny strategi, som man allerede har sat gang i. Især erhvervsvirksomheder og lokale fællesskaber vil banken have i fokus.

- Målene skal blandt andet nås ved, at vi skal styrke vores position som erhvervsbank, vi skal være endnu bedre til formuende kunder og ikke mindst skal sparekassen skal være kendt som det pengeinstitut, der driver lokale fællesskaber, forbinder erhvervsvirksomheder med hinanden og bakker op om både privat- og erhvervskunder, siger Lars Petersson i pressemeddelelsen.

7304 kunder valgte Sparekassen Sjælland-Fyn sidste år. I alt har banken 626 ansatte, som betjener Sparekassen Sjælland-Fyns over 156.000 kunder.

Fakta fra årsregnskabet