Sorø slider sig til sejr!

Sorø Saints satte en formidabel slutspurt ind i Kommunekampens første delkonkurrence og løb med sejren for næsen af Næstved Nighthawks. Stort tillykke!

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Så blev det endelig afgjort: Vinderen af Kommunekampens første delkonkurrence er Sorø Saints! Den midtsjællandske kommune trodsede sin beskedne størrelse og satte alle regionens øvrige kommuner til vægs i februar-konkurrencen.

Overrækkes i dag
Hele 273 nye medlemmer har holdet knoklet sig til i februar. Det er 28 flere end nærmeste konkurrent Næstved Nighthawks, og det betyder altså, at Sorø, som den første kommune får æren af at huse den fantastiske Kommunekampspokal. Pokalen overrækkes senere i dag. Du kan se, hvordan det går i aftenens nyhedsudsendelse kl. 19.30. 

Vanvittigt parløb
Der har ellers været intens spænding til sidste sekund. Sorø og Næstved har ligget side om side gennem hele konkurrencen. Men i 11. time tog Sorø tyren ved hornene og fik samlet de sidste og afgørende medlemmer til holdet. En forbilledlig indsats af kommunen med godt 50.000 færre indbyggere end sin primære modstander Næstved.

Konkurrencen blev sat i gang d. 1. februar og sluttede altså torsdag midnat.

Endnu engang et kæmpe tillykke til sliderne fra Sorø Saints.

Den endelige stilling i februar-konkurrencen:

1) Sorø Saints: 273 (nye, aktive medlemmer)

2) Næstved Nighthawks: 245

3) Kalundborg Knights: 174

4) Guldborgsund Giants: 130

5) Faxe Fighters: 107

5) Slagelse Superstars: 107

7) Ringsted Raiders: 106

8) Holbæk Heros: 89 

9) Lolland Lions: 84

9) Odsherred Owls: 84

11) Stevns: 42

12) Vordingborg: 40