Sorø og Næstved i nervepirrende duel

Et tæt kapløb mellem Sorø og Næstved har i den grad sat præg på Kommunekampens første delkonkurrence. To dage før tid er der næsten uafgjort

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På papiret er det Davids kamp mod Goliath. Men det afskrækker ikke Sorø Saints. Den lille midtsjællandske kommune har i den grad formået at bide sig godt og grundigt fast i haserne på storebror Næstved i Kommunekampens første delkonkurrence.


Tæt parløbFra konkurrencens dag ét har de to kommuner ført et tæt parløb - og det gør de altså fortsat, her to dage før afgørelsen falder. Kun ét enkelt medlem skiller de to kommuner ad.


Konkurrencen blev skudt i gang d. 1. februar. Den handler om at samle flest aktive medlemmer til kommuneholdene på Endomondo. Det hele slutter torsdag midnat, når februar måned rinder ud. Og allerede fredag d. 1. marts får vinderkommunen - som den første - overdraget den store, majestætiske Kommunekampspokal af Lev Livet-vært Katja Kafling.


Giganthop


Opsigtsvækkende er også figtherindsatsen hos Guldborgsund Giants. Holdet er på blot to uger gået fra en næstsidsteplads med 26 nye medlemmer til en 4. plads og 120 nye medlemmer. Imponerende indsats!


Alt tyder altså på, at spændingen bevares til det sidste, og at alt endnu kan ske.


Her følger den aktuelle stilling: 


1) Næstved Nighthawks: 224 (nye, aktive medlemmer)


2) Sorø Saints: 223


3) Kalundborg Knights: 164


4) Guldborgsund Giants: 120


5) Ringsted Raiders: 103


6) Slagelse Superstars: 101


7) Faxe Fighters: 95


8) Holbæk Heros: 87


9) Lolland Lions: 82


10) Odsherred Owls: 77


11/12) Stevns Steelers: 38


11/12) Vordingborg Vikings: 38