¨

Sommerferiestart betyder kø på vejene

Foto: TV ØST

Når skolernes sommerferie begynder, så begynder også risikoen for kø på de danske veje. Se her, hvor Vejdirektoratet mener, man skal være ekstra opmærksom.

Køge Bugt:

Vejdirektoratet arbejder på at udbygge strækningen til otte spor. Det betyder, at der her er risiko for flaskehase - især i weekenderne.  Rådet fra vejdirektoratet er her at rejse enten tidligt om morgenen eller aftenen, hvis man vil have størst chance for at undgå kø.

Vestmotorvejen:

Banedanmark skal sætte fundamenter til en ny jernbanebro op, og elementerne skal fragtes på lastbiler fra Korsør Havn til Vallensbæk. De store biler kommer til at sætte trafikken ned til sneglefart. Det er i østgående retning i perioden 25. juni til 28. juni fra klokken 20 til 6 om morgenen, at transporterne finder sted. Vestmotorvejen bliver af samme grund spærret helt i begge retninger i en halv times tid ved 22-tiden i perioden.

Undgå lørdage:

Det er helt generelt oftest på lørdage, at trafikken har en tendens til at klumpe sig sammen. Det er nemlig blandt andet her at ferielejligheder og sommerhuse har skiftedag. Så her er der risiko for kø - især mellem klokken 10 og klokken 16. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App