¨

Sneen giver travl mandag hos Falck

Foto: TV ØST

Mandag morgen giver sneen problemer for bilisterne, der har givet travlhed hos især Falck. Starthjælp og fritrækninger er de typiske opgaver.

Der er masser at lave hos Falck mandag morgen, hvor de fleste af os er vågnet op til masser af sne.

- Vi har travlt. Det havde vi også i går. Det er typisk starthjælp og så fritrækninger, vi er ude til. Der har heldigvis ikke været nogen større uheld, siger Sara Lund, der er assistance supervisor i Falck starthjælp.

Ingen opgaver på Lolland og Falster

I hele Falcks dækningområde på Sjælland har de haft 260 opgaver, hvoraf hun vurderer, at de 100 er sket i det midt- og vestsjællandske.

- Det er især i Kalundborg, Højby, Jyderup, Tølløse, Ringsted, Faxe, Stevns og så Roskilde, at vi er ude. På Lolland og Falster har vi slet ikke haft noget, så enten klarer de sig selv, eller også har de ikke haft behov for hjælp, siger hun.

Ekstra folk på arbejde

Falck starthjælp har mandag 10-12 ekstra folk på arbejde, og også hos Dansk Autohjælp i Toreby er de klar med ekstra bemanding, hvis det bliver nødvendigt.

- Lige nu er her forholdsvis stille og roligt. Her er måske dobbelt så meget at lave som på en normal dag, men det er ikke noget i forhold til, hvad det ville være, hvis det ikke var mellem jul og nytår, hvor folk holder fri, siger vagthavende Ghita Hansen.

Hos både Midt- og Vestsjællands Politi og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er meldingen, at sneen ikke har voldt problemer i form af eksempelvis uheld.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App