¨

Skuffelse: Badmintonhold basket ud af banen

Foto: TV ØST

Nedtur for Team Skælskør-Slagelse, der tirsdag aften blev banket i Danmarksmesterskab for holdbadminton. Nu jubler Greve over guldmedejalerne, som det regionale hold ellers troede skulle være deres.

Det skulle have været så godt - men endte rigtig skidt.

Teak Skælskør-Slagelse stod til total sejr, da herrerne efter at have hevet to sikre stik hjem i to vundne kampe stod til at trumfe med den afgørende sejr i finale. Med den ellers suveræne herredouble Casten Mogensen og Mathias Boe måtte i går aftes se sig selv basket ud af banen af modstanderne fra Greve.

Regional nedtur
Og så stod den ellers bare på mere regional nedtur. Damesingle-kampen blev også tabt. Og det samme skete i herresinglen. Så Greve løb med pokalerne, mens Vestsjællænderne måtte gå sukkende hjem.

Direktør og træner, Michael Kjeldsen, siger til DR Sjælland om nederlaget:

"Vores herresingle spiller helt baglæns i dag. Det er der ikke plads til i en finale. De var vores eneste sikre kort, så de må ikke falde igennem sådan her. Samtidig bliver vi også snydt klokkeklart i damesinglen. Ved matchbold til os, skyder modstanderen den ud over linien, men alligevel bliver den dømt inde. Det er bittert lige nu," siger en slukøret Skælskør-Slagelse træner.

Finalen blev afviklet i KB-Hallen i København, hvor mestrene fra Greve vandt 4-2 over Team Skælskør Slagelse

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App