Skolebørn fik serveret sundhedsskadeligt mad

13 skoler i vores område har fået leveret skolemand fra cateringfirmaet Kolls&Ko, der nu er blevet politianmeldt for deres håndtering af fødevarer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pastasalat med kød, sandwich og kartoffelsalat er blot nogle af de retter, skolebørn har fået serveret fra cateringfirmaet Kolls&Ko fra Køge. Nu er det så blevet afsløret, at firmaet har opbevaret maden alt for varmt, og at det var sundhedsskadeligt.

I alt har Kolls&Ko leveret mad til 13 skoler i vores område. Men det er nu en saga blot. For et par dage siden kom det nemlig frem, at firmaet havde fået flere sure smileys fra Fødevarestyrelsen, samt to politianmeldelser. Seneste politianmeldelse kom tirsdag. Og det har så fået Skolemad.nu til at fyre deres underleverandør.

- Vi har opsagt vores samarbejde med Kolls&Ko og det er simpelthen fordi, vi har mistet tilliden til ham – vi føler simpelthen ikke, at vi kan stole på, at det kan blive godt, siger René Jørgensen, der er direktør i Skolemad.nu, til TV2 Lorry.  

Skolemad.nu erkender, at de burde have fanget problemet noget før.

Slut med dårligt mad

Tirsdag trådte ejeren af cateringfirmaet Kolls&Ko, Kim Kolls Hansen frem på TV 2 Lorry og bedyrede, at det skulle være slut med dårligt mad, og at han ville sørge for, at det ville blive bedre.

- Det stopper nu – ikke flere af dem. Det må ikke ske igen, og vi har lavet vores producere om, så nu dobbelttjekker vi alt, siger Kim Kolls Hansen til TV 2 Lorry.

Desværre for Kim Kolls Hansen var det for sent; samme dag fik han en fyrreseddel fra Skolemad.nu.

TV ØST har i dag talt med et par skoler i vores område, og de havde ingen bemærkninger i forbindelse med sagen. 

Skoler der fik mad fra Kolls&Ko