Sille snører støvlerne

I en ny programserie sætter TV2 Øst fokus på vandreruten ”Sjællandsleden” og går sammen med lokale guider turen igennem fra Odden til Stevns

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

TV2 Øst snører vandrestøvlerne og finder rygsækken frem. I en ny programserie går Sille Roulund med forskellige guider en stor del af Sjællandsleden rundt.

Undervejs møder hun forskellige personer, der ved en masse om flora, fauna og kultur i de lokale områder.

Første udsendelse er tirsdag den 12. maj 2009, og så går det ellers derudaf med en ny strækning hver uge frem til midten af oktober 2009. Programmet ”Sjællandsleden” sendes hver tirsdag aften kl. cirka 19.50 og ti minutter frem og hver onsdag klokken 11.00 i en længere udgave.

Sjællandsleden er en sammenhængende vandrerute, der strækker sig fra Sjællands Odde ned langs den sjællandske vest- og sydkyst og runder Møn inden den fortsætter nordpå langs østkysten. Turen ender i Rødvig på Stevns, og derefter vandrer Sille Roulund videre på Lolland og Falster, der endnu ikke er en officiel del af vandreruten.
Sjællandsleden består af 54 etaper. TV2 Øst afprøver de 20 af dem.

Alle strækningerne er mellem 6 og 20 kilometer og kan gås på en dag. For enden af hver etape kan man overnatte i enten shelter, telt, Bed & Breakfast eller på hotel.

Optagelserne starter 4. maj 2009 med første etape fra Odden Færgehavn til Sonnerup Skov.

Sille