¨

Sidespring og utroskab koster milliarder af kroner

Foto: TV ØST

I aften tager MISSIONEN på TV2 ØST fat i "julefrokost-sex" og afsløre at danskernes utroskab koster os milliarder af kroner. Du kan også møde manden, der blev ladt alene og høre konsekvenserne af sidespring

Sæsonen for sidespring er nu gået ind. Julefrokosterne er begyndt at indfinde sig og i morgen er en af de første store firma-julefrokost-dage. Det betyder en stigning i antallet af skilsmisser, at flyttemanden får travlt og om ni måneder vil et dansk firma med speciale i private DNA-test få flere opgaver af mænd, der skal have faderskabstestet deres septemberbarn. Det fortæller TV2 ØST, der har undersøgt konsekvenserne af utroskab og julefrokostsex.

Sindsygt dyre knald

I aften vil det journalistiske program på TV2 ØST, MISSIONEN, blandt andet afsløre, at skilsmisser koster danskerne mindst 3.3 milliarder kroner, at hver tredje sjællænder, ifølge en spørgeskemaundersøgelse, har prøvet at være utro til en julefrokost og at hver femte er parat til at gøre det.

At juleflirteriet er en dyr affære på både det personlige og økonomiske plan, bekræftes af Statsamtet i Region Sjælland, der hvert år ser en stigning i antallet af skilsmisser og separationsansøgninger i december og januar måned. Alene sidste år var der i december, i Region Sjælland, 44 par der blev skilt, som følge af utroskab. 

MISSIONEN sendes på den digitale Kanal ØST fra klokken 20.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App