¨

Send os dine bedste blæst-billeder

Foto: TV ØST

Hård kuling med vindstød af stormstyrke - dét står på vejrmenuen i dag, der går hen og bliver en særdeles blæsende indledning på weekenden. Send os dine bedste blæsevejrsbilleder

Vinden bliver værst især i Nordjylland, men også i vores region bliver det blæsende, og ingen steder kan vindstød af stormstyrke udelukkes.

Skal du over de store broer med et såkaldt 'vindfølsomt' køretøj, bør derfor også være opmærksom i dag.

- Erfaringmæssigt er restriktioner på både Storebælt og Øresund ganske sandsynlige, og Femernsundbroen er med sin syd-nord-gående beliggenhed med nordvestenvinden i dag særdeles udsat. Det opyser TV2 Vejrcenter

Den kraftige blæst opstår mellem et kraftigt lavtryk over Mellemskandinavien og et højtryk over De Britisker Øer. Imellem disse to tryksystemer blæser luften med stor hast ned over Danmark.

Det britiske højtryk vil dog i weekenden rykke ind over Danmark og give os flot, solrigt og lunt forårsvejr.

Send dine billeder til TV2 ØST

Du kan sende billeder på to måder. Se hvordan herunder:

MAIL:
Send en mail til redaktion@tv2east.dk. Vedhæft dit billede eller din video i mailen.

MMS:
Du kan også sende os billeder og video, som er optaget med din mobiltelefon. Det kan gøres ved at sende en MMS til 1231. Husk at skrive en lille tekst om, hvad billedet forestiller og hvor det er taget. Og så er det meget vigtigt, at du begynder din tekst med ordet "øst" eksempel: "øst jeg har taget dette billede i xxx. Det forestiller yyy. mvh (navn), (bynavn)..."

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App