Send os dine bedste billeder!

Vi ved, at vores seere ligger inde med masser af gode historier fortalt gennem jeres private billeder og videoer. Derfor opfordrer vi nu alle jer derude til at dele jeres fortællinger med resten af regionen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Har du en god historie? Og har du taget et godt billede eller en god video, som kan hjælpe til med at fortælle den historie? Så send den ind til TV2 ØSTs redaktion og del den med resten af regionen. 

Hvad har du set? Hvad kan du?
Dit billede eller din video kan forestille alt mellem himmel og jord. Måske har du set et mystisk dyr i din have. Måske har du deltaget i et spændende arrangement. Eller måske kan du bare et eller andet, som ingen andre kan. Lave et flot trick på cykel, spille en funky sang på guitar eller danse en mystisk dans.

Det vigtigste er, at dit billede eller din video fortæller en god historie. Billeder og video vil blive lagt på denne hjemmeside, og hvis din historie er rigtig god, vil vi måske sende den på TV.

Du kan sende billeder på to måder:

sendmail.jpg


Send en mail til web@tv2east.dk. Vedhæft dit billede eller din video i mailen. Hvis du allerede har uploadet dit billede eller din video på en anden hjemmeside. f.eks. youtube eller flickr, så kan du nøjes med at sende os et link. Så finder vi selv ud af at hente filen. Men husk at skriv lidt mere om historien bag dit billeder eller din video.

sendmms.jpg

Du kan også sende os billeder og video, som er taget med din mobiltelefon. Det kan gøres ved at sende en MMS til 1231. Husk at skrive en lille tekst om, hvad billedet forestiller og hvor det er taget. Og så er det meget vigtigt, at du begynder din tekst med ordet "øst" eksempel: "øst Hej TV2 ØST. Jeg har taget dette billede i går i Sakskøbing. Det forestiller..."

Rettigheder og brug af materiale
Ved indsendelse af materiale har TV2 ØST vederlagtsfrit ret til, i alle sammenhænge, at genanvende det indsendte til brug, både på nettet og i TV, i al fremtid.

TV2 ØST overtager ikke rettighederne til det indsendte materiale, men udelukkende til brugen, og vi krediterer naturligvis fotografen.