Sejr nr 1 i 2010

Så lykkedes det endeligt at få en sejr i 2010. Efter nogen tætte kampe og nederlag mod ligaens bedste hold i løbet af januar måned, blev det til en sejr mod bundprobben fra Aalborg i lørdags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Inden det blev til en sejr var vi ikke sikre på at kampen blev til noget. Grundet vejret  lørdag morgen, var det ikke sikkert at det var muligt at vi kunne nå til kampstart i Aalborg. Med en del telefonsamtaler med Basketforbundet, de ansvarlige i Aalborg mm, drog vi afsted, og kampen kunne startes med 15 min forsinkelse.

Vi ender med at vinde kampen med 5 point, men trods det relativt tætte resultat, var vi i front fra start til slut, og i det meste af kampen, var førringen på en 10 point.
Vi skal derfor lære af dette, så vi kan lukke kampen noget før, det kunne også godt gå hen og blive tilfældet i vores næste kamp, her på onsdag, hjemme mod Aabyhøj fra Århus.

De har fornyligt slået Bakken Bears i en kamp der gik i overtid - Men samtidig har de så tabt til Randers som også ligger i den tungere ende af stillingen.  Altså et hold, som hvis det rammer dagen er svære at slå.

Vi skal derfor alle være topmotiveret, og indstillet på at arbejde sejren i hus.

Så kom i hallen og støt os - Så vi kan få yderligere 2 point her i 2010.

Mvh

Martin Høirup #8