¨

Seernes videoer: Velbesøgte valgsteder

01:07

Der var godt gang i valgstederne i Rødby, Langebæk og Holeby. Det fortæller tre af vores seere, der har indsendt billeder fra deres stemmesteder.

På en grå og trist valgdag mødte borgerne op for at stemme i Langebæk Hallen, som pudsigt nok ligger i Stensved. Det fortæller Bjarne Fehstedt fra Stevnsved, der var forbi for at afgive sin stemme dér.

- Der er 1.544 stemmeberettigede i Stensved, og klokken 12 havde 20,9% afgivet deres stemme. I forbindelse med valget benyttede Dansk Folkehjælp lejligheden til at samle penge ind til julepakker til økonomisk trængte i området, fortæller Bjarne Fehstedt.

På valgstedet i Holeby på Lolland var Bente Sonns afstemningssted.

- Her var der godt besøgt. Viceborgmester Henrik Høegh var til stede ved valhhandlingen. Borgmester, Holger Schou Rasmussen figurerer sidst i videoen i samtale med valgtilforordnede, Hanne Møller, fortæller Bente Sonn fra Holeby.

Og i Rødby, hvor Pia-Britt Ruberg satte sit kryds fortalte valgbestyrer, forhenværende borgmester Gert Mortensen, at Rødby klokken 14 havde Rødby Kreds passeret en stemmeprocent på 33, skriver Pia-Britt Ruberg.

På billedet herunder ses valgstedet i Toxværd - indsendt af Nikolaj Stegmann:

Foto: TV ØST

Foto: Nikolaj Stegmann, Holmegaard

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App