Seerbilleder: Regn i regionen

TV2 ØST har modtaget billeder fra seerne, der tydeligt viser, hvor vådt der så ud i regionen i starten af juni måned. Se billeder og video her, og send dine egne billeder til redaktionen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Send billeder:

Send dine egne billeder eller videoer af regnen til TV2 ØSTs redaktion her:
Send et tip

Hele dagen har det væltet ned, og i skrivende stund ser det ikke ud til at holde op lige foreløbig.

Vi bad jer om at dele jeres billeder af regnvejret med resten af regionen ved at sende dem ind til TV2 ØSTs redaktion. Vi siger mange tak for de billeder og videoer, som vi allerede har modtaget og håber på flere i løbet af dagen.

Søs Lynge Hansen har sendt denne video af oversvømmede kloaker i Allerup/Holbæk (Lærkevej) torsdag aften klokken 22:
[video:flv:090612_seerregn.flv]

Redaktionen har desuden modtaget dette billede på MMS fra Christian Larsen fra Mørkøv. Han skal holde familiefest i morgen:

- Vi rykker familie festen imorgen indenfor istedet 5 cm vand på plænen... efter 102 mm regn, skriver Christian

 

- Den store mængde regn, der ramte Sjælland fik vejdirektoratet til at indkalde alle, der kunne pumpe vand væk fra vejene. De kom fra Haderslev, Næstved og her fra Sorø på Frederikssundsmotorvejen, som var spærret i næsten 24 timer med store skiltevogne, men alligevel kørte bilister uden om skilte vogne og ned på den lukkede motorvej, så Ambulix måtte opstille en ekstra afspærring i form af en lederbil til sikring af personellet, skriver Henrik Henriksen fra Sorø: