¨

Seerbilleder: Pinseweekend med sol, fest og 6-årig med rollator

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 6

Byfester og udendørs musik fylder gader og stræder i denne tid. Det har vi modtaget billeder af, og så bruger 6-årige Amalie rollator. Se seerbillederne her.

De lunere temperaturer åbner traditionen tro op for diverse byfester og udendørs arrangementer, og pinseweekenden er ingen undtagelse.

I Stege på Møn begyndte weekenden med Glad Fredag. Jens Grønager sendte os billeder af begivenhederne, der begyndte med gratis morgenmad på torvet, og resten af dagen var der både musik, lotteri og loppemarked og selvfølgelig et grand prix show med Klaus and Servants som optakt til lørdagens store glimmerfest i Wien.

Glad fredag var arrangeret af Møn Handelstands Forening.

Amalie med rollator

Fra Slagelse har vi fået billeder fra Kurt A. Nissen, der fortæller, at hans 6-årige barnebarn Amalie bruger rollator. Det gør hun, fordi hun er ved at lære at stå på rulleskøjter, og der er bedsteforældrens rollator god at støtte sig til.

- Og hun skal nok få det lært for, Amalie er ihærdig, når der er noget, hun vil lære, skriver Kurt A. Nissen.

Selvfølgelig har pinsesolen også danset, og Maria Boye var søndag tidligt oppe for at se den. Hun har sendt os billeder fra Næstved af den flotte solopgang klokken 4.45.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App