Seerbilleder: Morgenfrost ramte regionen

For et par dage siden oplevede vi den varmeste nat på denne årstid set i flere år. Torsdag morgen var der flere steder i regionen rimfrost.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en iskold morgen mange i hele regionen vågnede op til. Det står i kontrast til de meget varme temperaturer oktober ellers har budt på i år. Flere seere har indsendt billeder til redaktion@tveast.dk eller opslået billeder på TV ØST's facebookside.

Lisbeth Holck Jørgensen fra Tølløse (billede 1) tog et billede af den flotte solopgang torsdag morgen. 

På Martin Rostocks bil i Nykøbing S. var der frost på bilruden (billede 2).

I Præstø kunne rimfrosten også ses på Kaj Kingos billeder ud over fjorden (billede 3 til 7).

Frank Holtmann var en tur i morges i Kærehaveskoven ved Ringsted (billede 8)

En ukendt seer har også sendt et billede til os fra Hejninge ved Slagelse (billede 9)

Kirsten J. Malm Hansen bekræfter på TV ØST's facebookside, at man i Præstø er vidner til det skønneste oktobervejr. Anne Svendsen fra Nysted skriver, at der ikke er tale om frostvejr. Det er 7 grader, men der er rimfrost på taget af værkstedet på grund af udstrålingskulde.

Kurt Munk Rasmussen fra Toreby fra Østlolland skriver dog, at han brugte 5 minutter på at få bilen køreklar. 3,3 grader var hans måler nede på i 1 meters højde. Ved jordoverfladen og i drivhus var temperaturen -1.

Og på Midtsjælland oplevede Vibeke Henriksen også at skulle have isskraberen frem. Hun bor imellem Ringsted og Haslev. Der var 2 graders frost klokken 7 torsdag morgen.