¨

Seerbilleder fra cirkus til sommerfugl

Foto: TV ØST

MIN HVERDAG: Se seerbilleder af en sommerfugl, cirkus på Møn og en lidt ualmindelig gåtur.

Smuk sommerfugl

I Nakskov kom denne sjove fætter forbi Ib Mogensens have i Nakskov, hvor han har filmet den.

Sommerfuglen har slået vingerne ud, så de danner et farvestrålende påfugleøje. Det gør den, fordi den føler sig truet, skriver Ib Mogensen. De farvestrålende vinger hjalp dog ikke ret meget, for da Ib Mogens stoppede med at filme, kom en skovspurv forbi og tog sommerfuglen. 

Heldigvis nåede han at lave denne film af den flotte sommerfugl. 

01:11 Luk video

Cirkus på campingplads

På Møn har omkring 60 campinggæster brugt ugen på at lære cirkuskunster sammen med Cirkus Panik. Det mundende ud i en forestilling fredag på Møns Klint Camping, hvor både børn og voksne var med. 

Her er nogle af deltagerne som både gik på stylter og forsøgte sig med djævlespil.

Det er Keld Rasmussen, som har sendt os billederne af de mange artister.

Det var kattens

På en morgentur på stien mellem Holbækvej og Grønlandsvej i Slagelse mødte Kurt A. Nissen og hunden Bonnie en pelset fætter. Nemlig en kat. Men Bonnie er fuldstændig ligeglad med den og trasker videre. Det undrede Kurt A. Nissen, for kommer der en kat ind i haven, så jager Bonnie den ud. Han har sendt dette billede. 

 

Alternativt hvilested

Men det var ikke kun Kurt A. Nissen, som oplevede en mærkelig adfærd hos sit kæledyr. I Maribo havde Alex Sørensens kat fundet et noget utraditionelt sted at hvile sig. Og det måtte Alex Sørensen bare dele med os. For som Alex Sørensen skriver i mailen: "Min lille skøre røde hankat har fundet hvile .. i min ene cykeltaske. Gad vide om han vil med ud på tur, eller hvad ??"Vi siger tak for det, Alex!

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App