SEAS-NVE trimmer virksomheden

SEAS-NVE har tilbudt 100 medarbejdere at gå tidligere på pension. Det har 38 takket ja til. Årsagen er, at et kabellægningsprojekt slutter i år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Omkring 100 medarbejder, der skal gå pension inden for de næste par år, har modtaget et brev, hvor de bliver tilbudt at gå tidligere på pension, allerede fra januar i år. Ud af de 100 har 38 takket ja til ordningen.


- Tilbuddet har vi givet de ældre medarbejdere i koncernen. Vi trimmer hele tiden virksomheden i forhold til udbuddet af arbejdsopgaver, siger Morten Kjellev, Kommunikationschef i SEAS-NVE.


SEAS-NVE afslutter et kabellægningsprojekt i år, der har varet de sidste 10 år. Derfor er der ikke brug for så mange medarbejdere. Ifølge Morten Kjellev skal de resterende medarbejdere, der har modtaget tilbuddet fortsætte hos SEAS-NVE.


- Indtil videre går 38 tidligere på pension her i sutningen af januar, resten fortsætter indtil de går på pension, siger Morten Kjellev.


Kommunikationschefen kan ikke sige med sikkerhed, hvor de 38 medarbejdere arbejder, men mange af dem er montører, som har været en del af kabellægningsprojektet.