Se video: Uvejr ramte regionen

Et kraftigt tordenvejr ramte mandag morgen vores region. En bil snurrede rundt på motorvej som følge af meget vand på vejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mere end 100 lyn glimtede mandag morgen over vores landsdel, da et tordenvejr trængte ind over os fra nordvest.

Især på Lolland, Falster og Sydsjælland var uvejret aktivt med både megen nedbør, blæst og mange lyn. Det viser DMIs data.

Blæsten betyder, at Storebæltsbroen fraråder kørsel med vindfølsomme køretøjer over broen indtil klokken 15, og de store mængder har også givet problemer for trafikken i vores region.

Selvom der ifølge målingerne på DMIs hjemmeside ikke er blevet målt egentlige skybrud over regionen, så advares der om store vandpytter på Holbækmotorvejen, og på Sydmotorvejen kom en bilist i problemer på grund af vejret.

- Den megen nedbør gjorde, at en bilist på grund af aquaplaning mistede vejgrebet, og snurrede rundt på Sydmotorvejen ved Eskilstrup. Heldigvis kom ingen noget til, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Bo Georg Petersen til TV ØST.

Selvom der er rapporter om store mængder nedbør, så er der meget store lokale forskelle i regnen. Der er således en række målestationer, der ikke har målt nedbør - eller kun har målt om meget begrænsede mængder nedbør.

Har du video eller billeder af regnen, så send dem endelig til os. Send billeder til redaktion@tveast.dkog upload video her.

Kristina Hansen, Nykøbing F., har uploadet videoen nedenfor af et af de utallige lyn ved havnen i Nykøbing F. mandag morgen: