Se TV2 ØST løbet i video og fotos

Flere end 2500 store og små løbere brugte i dag lidt af søndagen på enten at gennemføre 2, 5, 10 eller 21,5 kilometer i TV2 ØST løbet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anlægget i Ringsted var i dag søndag fyldt med glade løbere. Over 2500 børn og voksne var mødt op for at prøve sig selv af på enten 2, 5, 10 eller 21,5 kilometer distancen.

- Det var hårdt. Skovstien tog lidt luften på grund af det bløde underlag, og så var der en del vind ude ved motorvejen, men jeg er udmærket tilfreds, lød det fra 45-årige Johnny Rasmussen fra Korsør, da han efter 1 time og 26 minutter var i mål efter en halvmaraton.

Samme rute havde 37-årige Kim Vestergaard fra Ringsted snuppet i tiden 1 time og 25 minutter, og han var også fint til freds med sin præstation.

- Jeg var med sidste år også, og da tror jeg, at jeg var lidt langsommere, så det er godt nok, sagde han.

Første løb

Sissel Stray og Anita Sørensen fra Nørre Alslev på Falster løb deres første løb nogensinde. TV2 ØST fangede dem, da de belønnede sig selv med en sandwich efterfølgende.

- Det er fantastisk. Sissel havde udfordret mig, og vi skulle løbe de 5 kilometer uden at gå, og det gjorde vi, sagde Anita Sørensen, der fyldte 25 år på løbsdagen.

Både hun og veninden var enige om, at løbspremieren havde været en god oplevelse.

- Det var virkelig godt arrangeret, så man ikke var i tvivl om, hvad vej man skulle løbe. Det var en god rute, selv om den var lidt mere bakket, end vi havde regnet med. Det er vi jo ikke vant til nede på Falster, lød det fra 25-årige Sissel Stray, som løb i tiden 37.12 - 5 sekunder hurtigere end veninden.

Se flere billeder i Facebook galleriet

Var du til TV2 ØST Løbet, så se din tid her


2 km
piger
drenge

5 km
damer
herrer

10 km
damer

herrer

21,1 km
damer

herrer