Se frygten i øjnene og tab dig

Det kan være en god kickstart til et vægttab at overskride egne grænser. Derfor bliver Lev Livets deltagere presset til det yderste i denne uges program.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag er der klatring og tillidsøvelser i ekstreme højder på programmet i Lev Livet. Ugens udfordring vækker store følelser hos flere af programmets deltagere.
- Mange overvægtige ligger begrænsninger på selv. Der er mange ting, de tror, de ikke kan, som andre normalvægtige kan, forklarer Birgitte Nymann.  
Men det er da heller ikke nemt lade sig fire ned fra 50 meters højde, når vægten ligger lagt over de 100 kilo. Ifølge Birgitte Nymann har overvægtige nemlig ikke så stor kropsbevidsthed, fordi de ofte i deres liv er gået udenom fysiske udfordringer.
Formålet med øvelsen er, at deltagerne skal finde ud af, at de kan meget mere, end de tror: 
- Når først de opdager, hvor meget hjernen har at sige, så er de bedre rustet til at klare sig igennem et vægttab, siger Birgitte Nymann.
 

<p><span>Birgitte tager deltagerne med til Urban Ranger Camp i København, hvor de højt oppe under loftet i en kæmpestor lagerbygning skal lære at bryde de grænser, de stiller op for sig selv.</span></