¨

Scandlines aflyser afgange på Gedser-Rostock

Foto: TV ØST

På grund af hårdt vejr i stormen Dagmar aflyser rederiet samtlige afgange mellem Gedser og Rostock fredag.

Scandlines oplyser, at de fredag aflyser samtlige afgange på ruten Gedser-Rostock både fredag formiddag og eftermiddag på grund af dårlige vejrforhold.

I stedet anbefaler rederiet både fragt – og passagerkunderne at bruge den alternative overfart fra Rødby til Puttgarden, som sejler efter planen.

De øvrige færger i regionen melder ikke om de store problemer i stormvejret endnu. Mols-Linien sejler planmæssigt, men Langelandsfærgen mellem Spodsbjerg og Tårs aflyser afgangen fra Ballen på Samsø til Kalundborg klokken 14 samt returfærgen klokken 15.45. Derudover er der også en enkelt forsinkelse på ruten senere i aften indtil videre.

Færgen mellem Nekselø og Sejerø sejler foreløbigt planmæssigt, men forventer nogle aflysninger, muligvis i løbet af fredagen. Omø-færgen har indtil videre også indstillet alt sejlads på grund af vejret. 

På Lolland sejler færgen til Fejø, oplyser selskabet samt at de ikke forventer nogle aflyste ruter.

Ifølge en pressemeddelelse fra Scandlines forventer de, at sejlplanen på Gedser-Rostock bliver genoptaget i aften. Fra Gedser omkring klokken 22.15 og fra Rostock klokken 20.

Stormen skulle for alvor gøre sin entré i regionen sidst på eftermiddagen og først på aftenen. Vejrprognoserne melder blandt andet om stormende kuling. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App