Samaritens folk i regionen (VIDEO)

Om en måneds tid regner det svenske ambulanceselskab Samariten med at begynde at ansætte de cirka 600 medarbejdere, der skal stå for ambulancekørslen i tre regioner i Danmark. Til den opgave har Samariten ansat en tidligere Falck-chef, Jørn-Ole Didriksen fra Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med erfaringer fra 13-15 år som stationsleder i Korsør og som chef for opbygningen af beredskabet ved Storebælts- og Øresundsforbindelserne kender han branchen indefra. Det skriver Sjællandske.

- Jamen det er da rigtigt, at min gamle arbejdsgiver har været ude at sige mange ufordelagtige ting om Samariten. Men det skal de jo næsten gøre. Jeg forstår da godt, at de er kede af det. På den anden side, så var deres lommeregner nok skruet forkert sammen, når man ser på udbudet her i Region Sjælland, siger Jørn-Ole Didriksen, der stoppede hos det danske redningskorps for omkring fire år siden.

Samariten har desuden ansat ny kommunikationschef med ansvar for Samaritens aktiviteter i Danmark. Det bliver Arne Møller, der kommer fra en stilling som journalist og producer i Danmarks Radio, P4 Sjælland.

TV2 ØST besøgte de to regionale ansigter, der skal tegne Samaritens profil. Se interviews i videoen herunder:
[video:flv:081211_samaritens_folk.flv]