¨

Sådan finder du os, hvis skærmen er sort

Foto: TV ØST

I dag skal alle landets seere skifte kanaler på TV-apparatet, hvis de vil se TV. Samtidig er den nye, gratis kanal TV2 ØST blevet tilgængelig her i regionen.

Du er her til morgen vågnet op til en helt ny TV-virkelighed og derfor er der meget på dit TV, der ikke ser ud som det gjorde, da du gik i seng!

Fra i dag  bliver alt dansk TV nemlig udsendt digitalt som et såkaldt MPEG4-signal. Det betyder at alle landets TV-kanaler i dag holder 'store skiftedag', hvor vi altså alle sammen - uanset hvordan vi får vore TV-signaler og hvilke kanaler vi vil se - skal lave en ny kanalsøgning.

Når denne kanalsøgning er overstået og alle de gamle kanaler har fundet deres nye pladser på fjernkontrollen, er der også dukket en ny - og helt gratis - kanal op: TV2 ØST er nemlig begyndt at sende.

Langt de fleste seere her i regionen vil kunne modtage den nye kanal, men det afhænger meget af måden hvorpå man modtager sine tv-signaler.

Hvis du har spørgsmål om det tekniske kan du ringe til os fra i dag og til på fredag i tidsrummet kl. 12-21

Telefonnummeret er 55 36 57 57.

 

Du kan også se udsendelserne live på vores hjemmeside:

 

Her kan du finde ud af, hvordan du kommer til at se TV2 ØST, enten ved at svare på nedenstående spørgsmål, eller ved at downloade og udskrive vores kanalvælger-dokument.

 

Kan du for øjeblikket se kanalen 'DR HD'?

 

 

 

 

 

 

 

Download og udskriv kanalvælger-dokumentet

Alternativt kan du også klikke på billedet for at downloade en kanal-indstillings guide, som du kan udskrive.

16:39 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App