Så starter Lev Livet Kuren

I aften lyder startskuddet for alvor til en ny og sundere tilværelse - ikke kun for vores seks deltagere, men for alle der ønsker at tabe sig i regionen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke kun de seks deltagere, som kan tage hul på et nyt liv i aften i Lev Livet. Træner Birgitte Nymann sætter ikke alene de seks på kur, men hele regionen.

For deltagerne varer Lev Livet Kuren 16 uger fra dags dato, mens dem derhjemme kan trække fra og lægge til tiden efter behov.

Kuren er inddelt i fire faser, hvor det grundlæggende handler om at spise naturlig mad, undgå for mange kulhydrater og selvfølgelig dyrke motion.

De fire faser

1. Fase: Er en introfase, som varer 2 x 2 uger - de sidste to uger er sukkerafvænning. Fasen fokuserer mere på, hvordan man spiser, end hvad man spiser. Der skal holdes 12 timers faste hvert døgn (fx i tidsrummet kl. 19-7). Kaffe, te og vand må gerne indtages. Spis grønt til alle måltider og forbrænd 2000 kalorier om ugen, hvis du er kvinde, 2500 kalorier om ugen, hvis du er mand.

2. Fase: Spis flere proteiner - fokuser på fedt og sig farvel til fedtforskrækkelsen.

3. Fase: Spis kun 3 måltider dagligt. Det kan kroppen godt klare på dette stadie. Det gode ved denne fase er, at man ved ét måltid om ugen, må spise alt, man vil - dvs. også usundt.

4. Fase: Kombination af fase 2 og 3. Der må spises flere måltider henover dagen. Og så må man også spise det ene måltid, hvor man spiser alt. Det er udsludningsfasen, hvor kroppen skal vænnes til hverdagen og en normal livsstil.

Vejen til kuren
Hvis du vil med på kuren og have Birgittes fulde vejledning, så skal du melde dig ind i Klub Lev Livet. Det er gratis og uforpligtende.
Læs mere om kuren og meld dig ind i klubben her.

Og husk at se Lev Livet i aften kl. 19.45.