Så kom sneen (Seerbilleder)

I løbet af i går blev den hvide dyne trukket godt og grundigt over regionen. Tirsdagen bød på sne hele dagen. Send billeder og video til TV2 ØST eller se de billeder vi allerede har fået.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På Lolland og Falster brgyndte sneen at dale tirsdag formiddag - og i løbet af eftermiddagen trak snevejret ind over resten af regionen.

Send billeder eller video af snevejret til TV2 ØST
Vi vil gerne se, hvordan vejret arter sig hos dig. Så tag nogle billeder eller en video, og send den til redaktionen på denne mail: web@tv2east.dk

Herunder kan du se de billeder redaktionen allerede har modtaget:

Victor Sandbirk har sendt dette billede af Oliver, Victor, Matias og Hr. Sne... Det er hr. Sne med hvidt tøj. Billedet er taget kl 14.30 den 11. februar 2009:

Gert Lyngholm har sendt dette billede af Rislev Kirke d. 11. februar 2009

- Hej Tv2øst. Så kom der endelig lidt sne. Det er dejligt især når vi holder vinterferie, så er der nemlig tid til at bygge snemand. Hilsen Nicoline 9 år og Mads 5 år, Sandby

Hej TV2 Øst. Jeg synes lige, at I skulle have muligheden, for se den flotte snemand som min mand og datter, lavede i sommerhuset ved Næsby strand d. 10/2-09. Venlig Hilsen Birgitte Petersen, Nakskov.

Lone Winther fra Dannemare mener derimod ikke at sneen er noget at skrive hjem, eller på nettet, om. Hun har skrevet denne mail til redaktionen:
- Da jeg var barn var der ikke alt det "hyleri" bare fordi der kom sne. Nej, vi gik i skole og trafikken måtte køre efter forholdene. Ikke en gang salt blev smidt på veje. Her smed man grus MED HÅNDKRAFT.....en traktor med anhænger læsset med grus, 2-3 mand derpå og så smed de ellers ud mens man kørte stille fremad. Så hold op med at pive over en smule sne

Hej. Min datter Emma og hendes veninde Mette har rigtigt hygget sig i sneen - næsten til det blev mørkt. Hilsen Dina Lundberg:

 - Hej TV2øst. Vi har i aften d. 10 februar kl 19.00, bygget en stor sne"kvinde" (2,5 meter høj ca.). På billederne ses Ida Bonde og Michelle Madsen. Vi har bygget sne"kvinden" i Michelles baghave i en lille by der hedder Kraghave som ligger i Nykøbing Falster. Vi er meget stolte af vores snekvinde og har brugt lang tid på den. Vi synes at vi denne gang ville lave en snekvinde i stedet for en snemand, for også at vise kvinderne er ligeså pæne som mændende (: .. Hehe.. Hilsen Michelle Madsen 16 år & Ida Bonde 15 år.

"John" har sendt disse billeder. Det øverste er fra Næstved Landevej i Ndr. Vindinge og  det andet er en Han-Bogfinke som søger efter mad i snevejret. Billederne er taget i dag mellem klokken 16.00 og 16.15

TV2 ØST tog en tur ud i regionen for at se på vejrsituationen. Se video herunder:
[video:flv:090210_snevejr.flv]

 

Vintervejret betød, at de medarbejdere, der kører med sneplove pludselig fik travlt. TV2 ØST kørte ud med Richart Hansen fra Væggerløse. Se video herunder:
[video:flv:090210_sneskovl.flv]

 

Du kan følge med i snevejret på: http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/radar.htm