Så er den hjemme !!

Efter 10 intense træninger tegner der sig nu et flot billed af hvordan seniorlandsholdets program kommer til at se ud i Holbæk. Det bliver bare super.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Programmet kører på skinner, selvom gymnasterne endnu ikke synes de kan huske alle de arme som præger alle serier - men et skarpt falkeblik ud over gruppen fortæller, at sådan hænger det ikke helt sammen.

ALLE er med - måske mangler der lidt i huskeren - men der er masser af tid.

Som instruktør er det en stor fornøjelse at arbejde med gymnaster, som udviser energi, glæde, vilje for at slutte med en super opvisning i Holbæk.

Der bliver da heldigvis også tid til at snakke forventninger omkring L 2009 - bliver det lige så godt som i Svendborg - der står som det allerbedste landsstævne nogen sinde for de fleste af os. Kan vi nu komme til at sove i samme lokale ? Vi mærker tydeligt at alle er tændte og glæder sig atter en gang at opleve fællesskabet og suset fra Holbæk.

Jeg glæder mig særligt til at opleve L 2009 udenfor opvisningsstadion. I "gamle dage" så jeg "kun" gymnastik - men nu er der så mange spændende aktiviteter, så det bliver der focus er denne gang - og så er der jo lige indmarchen. Når jeg ser klippet på TV2 øst med faneindmarch er jeg næsten i Holbæk og får samtidig den helt specielle fornemmelse indeni - åh det bliver dejligt at opleve det atter en gang.