¨

S-formand fik jakkesæt

Foto: TV ØST

Nye beskyldninger mod socialdemokraternes tidligere spidskandidat i Region Sjælland, Tommy Kamp. Han købte jakkesæt og fik en lokal café til at betale regningen, lyder anklagen.

Socialdemokraternes nuværende lokalformand i Køge, Tommy Kamp, har i flere tilfælde modtaget nyt tøj som jakkesæt, bluser og sko fra en herretøjsforretning uden selv at betale i butikken.

Regningen for S-formandens beklædning gik til den nærliggende Café Vanilla, som betalte for Kamps tøj.

Ifølge indehaveren af caféen var det mod, at S-formanden hjalp med at få en kommunal tilladelse til udeservering, skriver Berlingske.

-Det drejer sig om et par jakkesæt og flere andre ting. Vi følte os presset til det, siger Ertugrul Karahan, der nu er gået til politiet og har anmeldt Tommy Kamp. Det sker efter at Køge Kommune for nylig besluttede at sende udeserveringerne på torvet i udbud.

Bestyreren af herretøjsforretningen bekræfter over for Berlingske, at Tommy Kamp har prøvet tøj i forretningen. Det drejer sig om tøj, hvor fakturaen er blevet sendt til og betalt af Café Vanilla.

Bestyreren ønsker ikke at få sit eller sin forretnings navn frem i pressen, men hans identitet er Berlingske bekendt, og bestyreren vil gerne dokumentere disse fakturaer over for politiet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App