Røvere ville have fat i en bil (Video)

Det var tilsyneladende et desperat behov for at få fat i bil, der fik tre unge knægte til at begå væbnet hjemmerøveri mod en enlig 52-årig kvinde i Store Heddinge søndag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Blot 10 minutter forinden havde de forsøgt at tilegne sig en personbil fra en kvinde, som den ene af røverne standsede på Sigerslevvej blot 200 meter fra gerningsstedet på Erikstrupvej. Det skriver DAGBLADET Køge.

Den kvindelige fører af bilen har til politiet forklaret, at hun blev standset af en mand, der viste hende en pistol og tydeligt tilkendegav, at han ville ind i bilen. Inden det lykkedes, fik kvinden sat bilen i bakgear og slap væk.

Kort efter bankede han på hos den 52-årige kvinde og skubbede døren ind, og da hun åbnede på klem, havde han ligeledes en pistol og krævede nøglerne til hendes bil udleveret. Hun forklarede, at hun ikke havde nogen bil, hvilket hun måtte gentage flere gange, da de to andre kom til stede og truede med en kniv.

TV2 ØST omtalte hjemmerøveriet i udsendelsen mandag. Se indslaget herunder:
[video:flv:090119_hjemmerov.flv]

Under grundlovsforhøret i Roskilde i går erkendte de tre ungersvende, at de stod bag begge episoder. De er foreløbig varetægtsfængslet frem til 5. februar og i første omgang anbragt rundt i arresthuse, da der ikke umiddelbart er plads i de sikrede ungdomsinstitutioner.